Over Sinterklaasaktie Uithoorn

De Sinterklaasaktie Uithoorn is een stichting met drie bestuursleden en ruim 200 vrijwilligers. Opgericht in 1961 vanuit de katholieke kerk, kende de Aktie bij de start 4 vrijwilligers. Hoewel de Sinterklaasaktie Uithoorn allang niet meer aan een kerkelijke instelling is verbonden, is onze doelstelling echter intact gebleven en nog precies dezelfde als toen: geld inzamelen voor mensen die het nodig hebben door het aanbieden van bezoeken van Sint en Piet.

Uiteraard vraagt de Sinterklaasaktie Uithoorn een vergoeding voor een bezoek van Sint en Pieten. De kosten hiervan liggen echter aanzienlijk lager dan de kosten die een commercieel bedrijf voor de komst van Sint en Piet in rekening brengt. Ons credo luidt dat de komst van Sint en Piet voor iedereen betaalbaar moet zijn en de Sinterklaasaktie dus laagdrempelig en toegankelijk is voor iedereen.

Onze stichting wil de netto-opbrengst uiteraard nog graag verder verhogen. Dat kan op twee manieren:

  • door het vinden van meer sponsors. Ondernemers die hierin geïnteresseerd zij, kunnen zich hier melden. Wij nemen graag contact met u op over de mogelijkheden;
  • door het aantal reserveringen te verhogen. Sint en Piet hebben in hun agenda vooral voor bedrijven best nog wat ruimte voor bezoeken. Leuk voor uw personeel! Maar natuurlijk kunnen ook particulieren en verenigingen nog een plekje vinden in onze agenda. U bent van harte welkom!

Wilt u Sinterklaasaktie Uithoorn steunen door een eenmalige donatie te doen? Dit kan, u kunt uw donatie overmaken naar: NL05 RABO 0363 5050 40 t.n.v Stichting Sinterklaasaktie Uithoorn.